RÓLUNK

„A minőség azt jelenti, hogy akkor is jól csinálsz valamit, ha nem látják.”

Henry Ford

Debrődy István

alapító, tulajdonos-ügyvezető

Major Péter

ügyvezető

ASH Szoftverház

Legyen szó a hazai vagy nemzetközi munkáinkról, partnereink elégedettsége számunkra mindig az első. Szenvedélyesen elkötelezettek vagyunk abban, hogy projektjeinkkel értéket teremtsünk ügyfeleink - és lehetőség szerint az egész társadalom számára.

Értékteremtési tevékenységünk szerves része, hogy munkánkat mindenkor kimagasló minőségben végezzük. Védjeggyel ellátott saját fejlesztési módszertanunk pedig garancia minderre.

A legfontosabb azonban, hogy az ASH sikere mögött egy szakmailag kifogástalan, nagyszerű csapat áll, akik nélkül az ASH nem az lenne, ahova jutottunk az elmúlt 12 év alatt.

Szívesen csatlakoznál csapatunkhoz?

Nézz szét nyitott pozícióink között!

Történetünk


Fókuszban a munkatársaink elégedettsége

Hiszünk abban, hogy csak akkor érhetünk el sikereket az üzleti életben, ha kollegáink örömmel végzik minden napi munkájukat.

Ezért célunk, hogy olyan munkafeltételeket biztosítsunk számukra, melyben teljesíteni

tudják a munka, - és magánélet egészséges összhangját és ahol megadjuk nekik a

szakmai fejlődés lehetőségét az érdekes és változatos projektek által.

Támogató környezet

Nálunk minden adott a kreatív és produktív munkavégzéshez: a jó hangulat, az inspiráló légkör és a modernebb technológiai infrastruktúra nem csak ígéret, hanem mindennapi valóság.

Szakértelem, motiváció, fejlődés

Széles és mély szakmai tudással rendelkező tapasztalt kollégáink a mentorálási programunk révén folyamatosan támogatják kollégáink szakmai fejlődését, naprakész tudást biztosítva.

Családias hangulat

Nálunk valóban családias légkör vár, távol a tipikus multinacionális cégkultúrától, számos belső és külső kikapcsolódási lehetőséget biztosítva kollégáinknak.

Rugalmas munkavégzés

A munkavégzés helyszíne rugalmas, kollégáink igényeihez igazodik: Választhatsz az irodai, otthoni vagy hibrid munkavégzés között.

Termékeink, amikre büszkék vagyunk

Termékeink, amikre büszkék vagyunk

Szívesen dolgoznál nálunk?

Nézz szét elérhető álláslehetőségeink között!

Kapcsolat

Kollégáinkkal készen állunk arra, hogy informatikai igényeikre Önökkel közösen találjuk meg a legjobb megoldást. Keressen bennünket bizalommal, együtt biztosan sikerre visszük bármely egyedi elképzelését!

info@ashszoftverhaz.hu

1117 Budapest Budafoki út 97.