KARRIERLEHETŐSÉGEK

Csatlakozz az ASH csapatához!

Amivel várunk: Remek csapat, szakmai fejlődés és rugalmas munkakörülmények.

Karrier az ASH-nál

Személyre szabott fejlődési útvonalaink révén minden munkatársunk megtalálhatja a hozzá legjobban illő karrierutat, legyen az technológiai szakértelem, projektmenedzsment vagy akár vezetői pozíció. Mentorprogramunk és folyamatos képzéseink biztosítják, hogy a csapattagok naprakész tudással rendelkezzenek, és fejlődésük ne álljon meg.

Miért pont az ASH?

Nálunk valóban számít a munkatársak véleménye és szakmai fejlődése, emellett pedig egy folyamatosan innováló, piacvezető technológiákra építő környezetben dolgozhatsz, ahol a rugalmasság és a személyre szabott karrierutak kiemelt figyelmet kapnak.

Változatos és izgalmas tech stack

Folyamatosan frissítjük eszköztárunkat, hogy lépést tartsunk a legújabb tech trendekkel és innovációkkal, így változatos és rugalmas technológiai stackkel dolgozhatsz, lehetőséget adva a különféle programozási nyelvekkel és keretrendszerekkel való kísérletezésre és fejlődésre.

Kollégáink mondták

További körmondatok és szépen csengő kifejezések helyett inkább olvasd el mit gondolnak az ASH kollégái:

„Az ASH-ban jó dolgozni, mert a csapat motiváló és inspiráló. Mindenki elkötelezett a magas minőségű munka és az ügyfelek elégedettsége mellett. Nagyon értékelem, hogy rugalmas munkaidővel és home office lehetőséggel rendelkezünk. Ez lehetővé teszi számomra, hogy jobban egyensúlyozzam a munka és a magánélet közötti kötelezettségeket.”

V. Péter

Java szoftverfejlesztő

"Itt azért szeretek dolgozni, mert sokat tanulhatok, és mindemellett sok érdekes projekt van. A társaság családias, és segítőkész, itt minden nap öröm a munka."

M. Károly

Java szoftverfejlesztő

„Hogy miért szeretek az ASH Szoftverháznál dolgozni? A változatos projektek és a folyamatos szakmai fejlődési lehetőségeket mellett a csapatszellem, a közös programok, a rugalmas munkahelyi környezet teszi különlegessé ezt a munkahelyet. Családias légkör, családcentrikusság jellemzi. A tudásátadás fontos minden egyes kollégának. Csapatban gondolkodunk és csapatban érjük el a sikereinket. Munkánk eredményességét a megrendelőink visszajelzései bizonyítják.”

I. Attila

Java szoftverfejlesztő

„Számomra az ASH Szoftverház megfelelő munkahelyet biztosít. A változatos feladatoknak köszönhetően folyamatosan új dolgokat tanulhatok. A kollégáimmal kiváló a kapcsolatom, barátságos és támogató a légkör, ami nagyban javítja a munkakedvünket. Nagyra értékelem a korszerű felszerelést is, amivel hatékonyan és professzionálisan végezhetem a munkámat. Örömmel tölt el, hogy egy olyan csapat tagja lehetek, ahol mindenki elkötelezett a cég fejlődése iránt.”

H. Gusztáv

Projetvezető

„Azért jó az ASH-nál dolgozni, mert jó a csapatszellem, és minőségi, értékteremtő megoldásokat fejlesztünk. Az ASH közösségben folyamatos a szakmai és emberi fejlődés.”

T. Zoltán

Projektvezető

Amit kínálunk...

Szakértelem, motiváció, fejlődés

Széles és mély szakmai tudással rendelkező tapasztalt kollégáink a mentorálási programunk révén folyamatosan támogatják kollégáink szakmai fejlődését, naprakész tudást biztosítva.

Rugalmas munkavégzés

A munkavégzés helyszíne rugalmas, kollégáink igényeihez igazodik: Választhatsz az irodai, otthoni vagy hibrid munkavégzés között.

Támogató környezet

Itt minden adott a kreatív és produktív munkavégzéshez: a jó hangulat, az inspiráló légkör és a modernebb technológiai infrastruktúra nem csak ígéret, hanem mindennapi valóság.

Családias hangulat

Nálunk valóban családias légkör vár, távol a tipikus multinacionális cégkultúrától, számos belső és külső kikapcsolódási lehetőséget biztosítva kollégáinknak.

Karrierlehetőségek az ASH-nál

  • ÖSSZES ÁLLÁS
ÖSSZES ÁLLÁS

Jelenleg nincs nyitott pozíció cégünknél.

Java/Angular full-stack vezető fejlesztő

Szeretnénk a jelenleg nagyságrendileg 20 fős Java fejlesztői gárdánkat veled erősíteni. Projektjeinken az aktuális ügyféligényeknek megfelelően számos technológiával találkozhatsz.

  • Legalább 5 éves tapasztalat Java és Angular alkalmazások fejlesztésében
  • Kiváló ismeretek a Java SpringBoot és Angular keretrendszerekben
  • Tapasztalat vezető fejlesztőként vagy technikai vezetőként egy agilis csapatban

Nem találtál hozzád illő állást?

Add le önéletrajzod!

Ha jelenlegi állásajánlataink között nem találtad meg a számodra ideális pozíciót, ne habozz: küldd el önéletrajzodat, és lépj velünk kapcsolatba, hogy megismerhessük, hogyan illeszkedhetnél csapatunkba.

LEADOM A CV-M

Csak pár kattintásra vagy karriered következő pontjától.

Ha nyitott pozícióink között nem találtál olyat ami hozzád passzolna, mindenképp add le önéletrajzod hiszen az új, tehetséges kollégákat mindig keressük.

Amennyiben úgy látjuk, hogy remekül illenél csapatunkba nyitott pozíciótól függetlenül, vagy a jövőben számodra releváns pozíció nyílna meg, kollégánk azonnal keresni fog.

Kapcsolat

Kollégáinkkal készen állunk arra, hogy informatikai igényeikre Önökkel közösen találjuk meg a legjobb megoldást. Keressen bennünket bizalommal, együtt biztosan sikerre visszük bármely egyedi elképzelését!

info@ashszoftverhaz.hu

1117 Budapest Budafoki út 97.